Szabad szálláshely keresése

Tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a VII. Híres Szárhegyi

...

A XVIII. Töltöttkáposzta Fesztivál programjaEgy év kimaradást követően 18.-dik alkalommal kerül megszervezésre 2013. október 4-6 között a

...

Last Minute Erdély, SzékelyföldLast Minute szállásajánlatok (szálloda, panzió, vendégház, kulcsosház)

A honlapunkon megjelenített 

...

XXI. Őszi Vásár Székelyudvarhelyen

Őszi Vásár rendezvénysorozat - általános bemutató

A székelyudvarhelyi Prima Press kft. 1999-től

...

V. Hargitafürdői Borvíznap

2013. augusztus 17- én, szombaton, szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, immár az V.

...

Székelyföld Napok 2013Idén is megszervezzük a Székelyföld Napokat, ezáltal kifejezésre juttatva e történelmi és

...

Székelyföld Napok 2014Ötödik kiírásához érkezett a Székelyföld Napok rendezvénysorozata. A folyamatosság azt bizonyítja, hogy helyes

...

Szentgyörgy Napok 2013Sajtótájékoztatón mutatta be Grubisics Levente fesztiváligazgató és Dancs Zsolt programigazgató a

...

Téli Ifjúsági Olimpia 2013 - EYOF - BrassóIdén Brassóban kerül megrendezésre az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (angol nyelvű rövidítése EYOF, románul

...

Nyikó Panzió, Farkaslaka1. Nap – December 30. – Vasárnap

  • Érkezés Farkaslaka
  • Vacsora: Paraszt csorba, rántott szelet,
...

Rekord számú résztvevő az V. Ivóvölgye hegyi kerékpárversenyenKellemes, nyárias idő, szikrázó napsütés fogadta szombaton délelőtt a zeteváraljai eltérőnél az V.

...

XX. Őszi Vásár SzékelyudvarhelyenA székelyudvarhelyi Prima Press Kft. szervezésében 2012-ben XX-ik alkalommal szervezzük meg az

...

 

Akciós erdélyi szállások, programajánlatok, kedvezménykuponok, szilveszteri ajánlatok 2012-2014

Az

...

Árcsói Fazekasvásár KorondAz idén 35. alkalommal kerül megszervezésre Korondon, Árcsó településrészen  a nagymúltú

...

Tóparti TópartyHárom különböző színpaddal és megnövekedett táborterülettel vár idén a 4. fiERD Tábor. A Fiatalok

...

XXIII. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor Tusnádfürdő, 2012. július 24–29.Az erdélyi Magyar Ifjúsági Tanács (MIT) és a Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány 2012.

...

Görög IbolyaGörög Ibolya több mint 13 éven át dolgozott a magyarországi Miniszterelnöki Hivatal Protokoll

...

Megújult a homoródfürdői borvízforrás és környékeA Borvizek útja egyik fontos állomását adták át

Átadták június 3-án, vasárnap Homoródfürdőn a Borvizek

...

Szováta, Medve-tóA Medve-tó (románul Lacul Ursu) Románia, Erdély, Maros megye, Szováta - sókarszton létrejött

...

Cazare la pensiune, Intreprinzator in turismA "Vállalkozók a turizmusban – panziók Romániában" országos program keretén belül, lehetőség

...

XIV. Marosszéki népzene és néptánctábor, Jobbágytelke, 2012 július 8-15Családias, erdélyi hangulat, falusi környezet várja a Nyárád mentére (Maros megye) érkezőket. A

...

XVI. Vajdaszentiványi tánc-és zenei táborHelyszín: Vajdaszentivány, Maros megye

Periódus: 2012. július 29 - augusztus 05.

A tábor

...

Borzont - 8. Emi Tábor 2012, Dorka PanzióMárcius 31-én az immár nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő EMI-tábort kezdte el szervezni az a

...

Last Minute szállásajánló

- Marosfő, Attila Faház, Aug. 12 - 20, 12 fő - Lefoglalom
Szováta, Demény Ház, Aug. 7 - 10, 8 fő - Lefoglalom
Ivó, Anna Vendégház, Aug. 7 - 22, 10 fő, 5 szoba - Lefoglalom
Homoródfürdő, Katalin Kulcsosház, Aug. 18 után, 8 fő - Lefoglalom
Csíkszentsimon, Incze Kulcsosház, Aug. 15-22 - Szállásfoglalás

Vendégsarok | Segítség itt!

MIBEN SEGíTHETÜNK?

Kezdésként kilistáztunk néhány véletlenszerű szállásajánlatot... 

A KERESŐK HASZNÁLATA

A kereső segítségével listázhatóak ki a megadott kritériumok szerint a szállások, amelyet a Szűrő segítségével (régió, település, szállástípus, stb.) tovább szűkíthet.

Lista készítése
Ha bármelyik szállás tetszik, akkor a Szívecskére kattintva elmenthető a Kedvencek, Könyvjelző listába, s később ismét átnézhető, böngészhető, összehasonlítható (regisztrált felhasználóként nemcsak egy munkamenetre, hanem hosszabb időre is megőrizhető lista! Felhasználói fiók létrehozása).

Összehasonlítás
Ha valamelyik szálláshelyet (adottságait) szeretné a másikkal összehasonlítani, akkor jelölje be az Összehasonlítás négyzetet a szálláslista oldalon, s máris könnyen összehasonlíthat egy jó néhány szállásokra vonatkozó jellemző (mint pl. ár, férőhely, stb.).

Menü a fejlécben
Segítségképpen egy jó néhány keresőkritériumot már összeállítottunk Önnek, így a Menüben lévő linkekre kattintva kész szálláslistákat kaphat, amelyet az igényei szerint tovább szűkíthet, rendezhet (ABC, Minősítés, Létszám, Ár, stb.)!

FOGLALÁS KÉRÉSRE

A FOGLALÁS KÉRÉSRE címkével ellátott szállások csak az ajánlatkérést követő visszaigazolás (szállás foglaltsága, árajánlat pontosítása, stb.) után foglalhatóak, köthetőek le. A szállás lekötése történhet foglaló utalásával vagy megegyezés szerint csak telefonos vagy írásos megrendeléssel. Javasoljuk, hogy telefonos megrendelés esetén írásban is küldje el a megrendelését vagy foglaló utalásával kösse le!

ONLINE FOGLALHATÓ

Az ONLINE FOGLALHATÓ címkével ellátott szállások (jellemzően a hotelek) szobái, a szabad kapacitás függvényében azonnal foglalhatóak, online (bankkártyás fizetéssel) azonnal leköthetőek, lefoglalhatóak. Az online szállásfoglalás egyszerű, gyors és biztonságos! Nem kapunk, nem tárolunk bankkártyaadatokat! Foglalásait jelenleg  a világ legbiztonságosabb online fizetés szolgáltatójánál a PayPalnál bankkártyájával és/vagy PayPal fiókjával is kiegyenlítheti. Lehetőség van átutalással is kiegyenlítenie a foglalásának árát. A pénznem minden esetben euró.

Online Szállásfoglalás Erdély

 

TÖRZSVENDGÉINKNEK

Regisztrálja magát a honlapunkon, legyen törzsvendégünk és foglaljon szállást honlapunkon kedvezménnyel! Amennyiben már az előző évek (akár az előző 10 év!) valamelyikén foglalt a honlapunkon (utazási irodánkon) keresztül szállást, úgy kérhet Utazási Irodánktól Kedvezménykupont! Küldje el a szállásfoglalása EA (egyedi azonosító) számát és mi új foglalás alkalmával 5% kedvezménnyel jutalmazzuk hűségét bármelyik szállásajánlatunk esetén!

ÖN JÁRT MÁR ERDÉLYBEN?

Ha járt már Erdélyben, megszállt bármelyik szálláshelyen Székelyföldön, amely szerepel a honlapunkon, akkor kérjük, hogy mondja el (jó vagy akár rossz) véleményét / javaslatait az adott Szálláshelyről, így segítve másokat is a legmegfelelőbb szállás kiválasztásában. A szállást kiválasztva, a Vélemények / Értékelések panelen véleményezhető, Regisztrált felhasználóként.

Miért a SzékelySzállás?

Mert helyiek vagyunk
A honlapot működtető SeklerTravel Utazási Iroda érvényes licencel tevékenykedik, csapata székelyföldiekből tevődik össze, így majdnem minden szállást személyesen ismerünk, saját benyomás, sok éves tapasztalat alapján tudjuk ajánlani.

Árgaranciát vállalunk
Szálláspartnereink szerződésben garantálják a legjobb árakat, ugyanazokat az árakat találják honlapunkon, mint a szállás közvetlen ajánlatában! Olcsóbbat talált bárhol? Kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunknál (emailben, megnevezve a szállást, periódust, szobatípust, stb.!)

Kapcsolat a szállással
Szállásfoglalási kérésére közvetlenül a szállás, recepció vagy a megbízott kapcsolattartó maximum 48 órán belül válaszol! Ha bárkitől nem kapna választ ennyi időn belül, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunkon!

Biztos szállásfoglalások
Foglalás előtt ajánlatot kérhet, majd annak alapján a szállásnál közvetlenül vagy az utazási irodánál a foglalását bebiztosíthatja, lekötheti! Célszerű, javasolt lekötni a szállást (bár sok esetben az adott magyar szó is elég!), hiszen így nem adják ki másnak; a vendégnek is, a szállásnak is biztosabb, megnyugtatóbb a foglalás!

Segítünk a foglalásban
Ha bármely szállással kapcsolatban kérdése merülne fel, Online Ügyfélszolgálatunk (jobboldalt, lent) azonnal válaszol. Ha épp nem vagyunk online, kérjük hagyjon üzenetet!

TIPP: ha további segítségre van szüksége, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba a fejlécben található Kapcsolat, online ügyfélszolgálat menüpont vagy az oldal alján, jobb oldalon található online chatüzenő segítségével.

Ajánlatkérés csoportnak