2020-10-23
2020-10-24

Fenyő Panzió és Étterem

Gyergyószárhegy, Gurzók utca 622. szám., Gyergyószárhegy, HR 537135, Romania Show map

A Fenyő Panzió és Étterem Gyergyószárhegy községben, festői hegyek völgyében található, kis távolságra a hírneves Lázár-kastélytól és a ferencesrendi kolostortól. Gyergyószárhegy a Gyergyói-medence egyik legrégebbi települése, mely egyben Székelyföld idegenforgalmi és művelődési csomópontja is.

Gyergyószárhegy híven őrzi a klasszikus gótika, a reneszánsz és a barokk formavilágát ötvözve a népi hagyománnyal. Itt van többek között a híres Lázár-kastély, a Szármány-hegy tövében 800 méter magasan fekvő ferences rendi kolostor és templom. Mindössze 5 km-re innen található Gyergyószentmiklós, az örmény jegyeket őrző kisváros. Gyergyószárhegynek folyamatosan bővül a vendégfogadói hálózata, melynek egyik gyöngyszeme az általunk működtetett patinás panzió.

A Fenyő Panzióban 6 apartman található. Mindegyikhez külön terasz, felszerelt konyha, ízléses szobák, étkező, fürdőszoba tartozik. Apartmanjaink tágasságukkal akár csak egy éjszakára, akár hosszabb tartózkodásra is kényelmes lakhatást biztosítanak. A panzió WI-FI hálózatán keresztül a nálunk megszállók ingyenesen érhetik el az internetet. Gépkocsival érkező vendégeinknek ingyenes és zárt parkolót biztosítunk. Apartmanjaink sokcsatornás kábeltelevízió-szolgáltatással ellátott televízióval felszereltek.

Tágas, ízlésesen berendezett éttermünkben szeretettel várunk, fogadunk mindenkit. Éttermünk nem csak családi vagy éppen romantikus vacsorákhoz, hanem nagyobb ünnepségek, keresztelők, eljegyzések, ballagások rendezésére is alkalmas. Térjen be hozzánk, kóstolja meg a hagyományos, vidék ízeit tükröző ételeinket!

A panzióhoz tágas, napsütötte, asztalokkal, székekkel ellátott terasz, valamint szépen gondozott kert is tartozik.

Vendégeinknek nyugodt pihenést biztosítunk, emellett tetszés szerint választhatnak a különböző térség kínálta lehetőségek közül: kirándulhatnak a közeli fenyvesekbe, ismerkedhetnek a székely községek lenyűgöző hangulatával, betekintést nyerhetnek az itt élők hagyományőrző tevékenységeibe, részt vehetnek a különböző kulturális és szórakoztató programokon, vagy ellátogathatnak a környék nevezetességeihez.

50 km-en belül megtalálható látnivalók: a legendákkal övezett Gyilkos-tó és Békás-szoros, Súgó-barlang cseppkövei, Gyergyószentmiklós, zeteváraljai vízgyűjtő tó, parajdi sóbánya, madéfalvi emlékmű, csíksomlyói zarándokhely, Székelyudvarhely, Csíkszereda.

Reméljük, hogy Ön is a Fenyő panziót választja!

 • Internet / WiFi
 • Parking
 • Central heating
 • Garden / Courtyard / Green Area
 • Animals not accepted
 • Non-smoking
 • Qualified property
 • International communication
 • Restaurant
 • Pub
 • Breakfast
 • Kitchen, small kitchen

4 Apartment for 4 persons

Szállás

Szálláshely

Starting from55 EUR/ room / 1 night

Facilities

Policies

Website owner

SeklerTravel Marketing Ltd.
Sekler Travel Travel Agency
Email: office@szekelyszallas.hu
Phone number: +40742581925
Contact, Online support
© 2003-2019. All Rights Reserved!