2024-07-18
2024-07-19
  • Accomodations

Várlak Vendégház

Vármező, Főút., Vármező, MS 547212, Romania Show map

Vármező Marosvásárhelytől mintegy 38 km-re északkeletre, a Kisnyárád (vagy Kiság) és a Nagynyárád (Nagyág, vagy Vármezőpataka) összefolyásánál fekszik. Nevét a felette magasodó Várhegyen állt egykori várról kapta. A falu és környéke kedvelt célpont azok számára, akik szeretnek barangolni a természetben, és napnyugtával szívesen idézik fel élményeiket egy ízletes vacsora mellett.

A Lokodi család Várlak Vendégháza kiváló szálláshely mindazoknak, akik a természetközeli nyaralást, az egyszerűséget és nyugodt pihenést tartják szem előtt.

A vendégház tágas, parkosított területen, erdőszélen fekszik.  A szállás 6 fő számára nyújt phenési lehetőséget. A kulcsosház földszintjén konyha, étkező, 2 fürdő, tusolóval, wc-vel, az emeleten 3 db vendégszoba található. A kertben filagória, sütési, grillezési lehetőség van. 

Szolgáltatásaink, programajánlataink: felszerelt konyha, hűtőszekrény, mikró, parkosított udvar, parkolási lehetőség, tűzrakóhely, kemence, homokozó, hinta, sátorozási lehetőség, szekerezés, lovasszánozás, népi mesterségek bemutatása, programszervezés, idegenvezetés, a falusi gazdálkodás megismerése, részvétel a munkában, vadgyümölcs gyűjtése és eltevése, gyógynövény gyűjtése és kóstolása, házi szárnyas megismerése, feldolgozása és elfogyasztása, sertés feldolgozása és elfogyasztása, kenyérsütés, kerti és vadon nőtt fűszerek megismerése, hagyományos ételek, ízek kóstolása.

Facilities

  • Internet / WiFi
  • Parking
  • Central heating
  • Garden / Courtyard / Green Area
  • Grilling, outdoor cooking

6 House with key

Facilities

Policies

Checkin

Between 16:00-21:00

Checkout

Between 08:00-12:00

Cancellation / Prepayment

Accommodation can be booked with the first night's accommodation fee, booking can be canceled at any time, the paid deposit is non-refundable

Website operator

SeklerTravel Marketing Ltd.
Sekler Travel Travel Agency
Email: office@szekelyszallas.hu
Phone number: +40742581925
Contact, Online support
© 2003-2021 All Rights Reserved!