2023-12-11
2023-12-12
 • Accomodations

Három Bocs Panzió

Székelyvarság, 145. szám, Székelyvarság, HR 537350, Romania Show map

A Három Bocs Panzió,  Székelyvarságon, Székelyudvarhelytől 30 km távolságra, a Görgényi havasok lábánál várja kedves vendégeit. Új építésű épület, komfortos szállás, hagyományos vendégszeretet és ízvilág, családbarát környezet jellemzi Panziónkat. Saját sportpálya, játszótér, szauna, medence, lovarda, különböző túrázási és vad megfigyelési lehetőségek biztosítják az aktív pihenés lehetőségét. A 43 szálláshely, a 40 férőhelyes éttermünk, wellness és konferenciaszolgáltatásaink a céges rendezvények, csapatépítő tréningek számára is kiváló helyszínt biztosítanak.

A Három Bocs Panzió úgy lett kialakítva, hogy akár családok, akár csoportok számára is kényelmes pihenési és kikapcsolódási lehetőséget biztosítson. A vendégeink kényelmét biztosítja: 1 apartman, saját konyhával, nappalival, fürdőszobával és öt ágyas hálószobával, 1 francia ágyas szoba plusz ággyal, 3 db franciaágyas plusz emeletes ággyal, 4 db franciaágyas szoba,  4 db 2 ágyas szoba, 1 db 3 ágyas szoba, 1 családi szoba, franciaággyal és egy kihúzható ággyal. 40 férőhelyes étterem, 10 férőhelyes, otthonos különterem, egy „relax” terem, amely akár asztali tenisz mérkőzésekre, akár pihenésre, szórakozásra, akár konferenciák, előadások lebonyolítására is alkalmas. Minden szobánkhoz saját fürdőszoba tartozik. Saját parkoló, lovarda, szauna, szabadtéri medence, saját kert, játszótér, sportpálya, programszervezés és ingyenes internet hozzáférés áll a vendégek rendelkezésére.

A teljes, illetve a félpanziót igénylő vendégeinknek igazi kulináris élményben lesz része. A Három Bocs Panzió kínálatán a hagyományos székely, magyar és román konyha különlegességei találhatóak. Törekszünk a helyi receptek szerint és minél természetesebb, helyi alapanyagokból előállítani ételeinket. Célunk vendégeinkkel megismertetni a helyi ízeket, ételeket, italokat és ez által is jobban, közelebbről megismertetni Székelyföldet, Székelyvarságot. A csak reggelit igénylő vendégek számára is ebben a szellemben készítjük el a svédasztalos reggelit. A kertünkben található kemence és grillező külön egy hangulatos színfoltja kínálatunknak.

Facilities

 • Internet / WiFi
 • Parking
 • Central heating
 • Pool
 • Sauna, fitness
 • Hot tube with salt water
 • Playground
 • Garden / Courtyard / Green Area
 • Pet allowed
 • International communication
 • Breakfast

3 Triple room

Szállás

Szálláshely

Starting from30 EUR/ person / 1 night

2 Double room

Szállás

Szálláshely

Starting from30 EUR/ person / 1 night

2 Double room

Szállás

Szálláshely

Starting from30 EUR/ person / 1 night

5 Apartment for 5 persons

Szállás

Szálláshely

Starting from40 EUR/ 2 people / 1 night

3 Double room + 1 single bed

Szállás

Szálláshely

Starting from30 EUR/ person / 1 night

3 Apartment for 3 persons

Szállás

Szálláshely

Starting from30 EUR/ person / 1 night

4 Family room

Szállás

Szálláshely

Starting from30 EUR/ person / 1 night

Facilities

Policies

Checkin

Between 16:00-21:00

Checkout

Between 08:00-12:00

Cancellation / Prepayment

Accommodation can be booked with the first night's accommodation fee, booking can be canceled at any time, the paid deposit is non-refundable

Website operator

SeklerTravel Marketing Ltd.
Sekler Travel Travel Agency
Email: office@szekelyszallas.hu
Phone number: +40742581925
Contact, Online support
© 2003-2021 All Rights Reserved!