2024-05-26
2024-05-27
  • Accomodations

Fényes Vendégház

Vármező, Főutca, 11E szám, Vármező, MS 547212, Romania Show map

Keresel egy rég megálmodott csendet? Szeretnél egy lélegzet elállító kilátást, ahol messze legyél a város füstjétől és zajától? Ha a válaszod "IGEN", akkor itt a hely, ahol a kívánságaid teljesülnek! A FÉNYES Vendégház, egy nagyon csendes és nyugodt helyen található, a Felső-Nyárád mentén, nem messze a pataktól (a teraszról hallani a csobogást, amíg a reggeli kavét élvezzük), és látni a Nyárád partján lévő bükkerdőt, ami friss levegőt és teljes nyugodtságot nyújt e ház lakóinak.

Egyszóval a FÉNYES Vendégház, lehet A Te Házad - Messze a Házadtól. Örülhetsz a természetnek, meg ha a FÉNYES Vendégházat kikapcsolódni, üzleti megbeszélésre, csapatépítésre vagy ha egy születésnapra béreled is. Mindezek a csodás dolgok, csak a FÉNYES Vendégháznál teljesülhetnek. Szeretettel várjuk és kívánunk sok felejthetetlen napot eltölteni nálunk.

FÉNYES Vendégház, lehetőséget nyújt, zárt udvari parkolásra, az udvarban sütő és bogrács található, kinti csappal és mindenféle mellék felszerelésekkel. Gyerekeknek összetett játszótér és felnőtteknek hintaágy. És hogy maximális kikapcsolódást és pihenést biztosítsunk a hideg évszakra, egy kinti facsebert - dézsát készítettünk, amely sós vízzel van feltöltve és fával fűtve, ami gyógyhatással van az egészségre. Amikor bemegyünk a házba, lazíthatunk és megmelegedhetünk a fával fűtött kandalló mellett, ami közbe nézhetjük a havazást és hallgatjuk a tűz pattogását. Amikor mind ezt meguntuk, ajánlunk egy felejthetetlen lovas szánozást vagy hintózást, (forralt bor és pálinkával fűtve) hogy jobban megismerhessük a környező tájat.

Lehetősége van egy páratlan sült pisztráng elfogyasztására "vármezei módra", a falubeli vendéglőkben, vagy sízni lehet a szovátai sípályán (22 km), vagy a Bucsin-Bogdáni pályán (30 km), vagy meglátogathatja a szovátai fürdőtelepet (18 km), a parajdi sóbányát (25 km), a korondi kézművesvásárt (35 km), a Szent Anna tavat, Békási szorost (110 km), stb. Az őszi időszakban lehetősége van hőlégbalonnal szabadon repülni és fentről csodálni a felejthetetlen tájakat, téli időszakban pedig motoros hószánt bérelni...

Facilities

  • Internet / WiFi
  • Parking
  • Central heating
  • Hot tube with salt water
  • Playground
  • Garden / Courtyard / Green Area
  • Animals not accepted

14 House with key

Facilities

Policies

Checkin

Between 16:00-21:00

Checkout

Between 08:00-12:00

Cancellation / Prepayment

Accommodation can be booked with the first night's accommodation fee, booking can be canceled at any time, the paid deposit is non-refundable

Website operator

SeklerTravel Marketing Ltd.
Sekler Travel Travel Agency
Email: office@szekelyszallas.hu
Phone number: +40742581925
Contact, Online support
© 2003-2021 All Rights Reserved!