2024-07-24
2024-07-25
  • Accomodations

Éva Panzió (Szováta)

Szováta, Szarvas utca, 4 szám., Szováta, MS 545500, Romania Show map

Panziónk azzal a szándékkal épült, hogy valami újat és szépet alkossunk a turisztikában, különösen az igényesebb vendégek számára. Igy a természetes anyagokból készült, fából, deszkából alakított homlokzat, a hegyvidékre jellemző könnyed oromzat, filagória, balkon, közvetlen kapcsolatot teremt a szabad természettel , a közeli erdő tiszta levegőjével. Színvilága, rusztikus jellegzetessége, otthonos környezetet biztosít, mely tükrözi az építő szándékát, hogy szép, egyszerű és emberi legyen a természet mindennapisága és közelsége által.

Az Éva Panzió***, Szovátafürdőn, csendes, pihenésre kiválóan alkalmas természeti környezetben helyezkedik el, a Medve-tó közelében. Szováta az Erdélyi medence keleti részén, a Görgényi-havasok lábánál terül el, Maros megye keleti határán, a Kis-Küküllő felső vidékén. A Sóvidéki dombság legnagyobb települése, 520 m tengerszint fölötti magasságban helyezkedik el a Juhod-, Sebes- és Szováta- patakok völgyében. Az épület nincs messze a fürdőtelep központjától, mégis távol esik annak zajától.

A 6 saját fürdőszobával rendelkező dupla ágyas szobában 12 vendég elszállásolására van lehetőség, kényelmes, összkomfortos szállást biztosítva az igényesebb vendégeknek is. A földszinti ebédlőben lehetőség van a reggeli elfogyasztására. A panzió rendelkezik: saját parkolóval, terasszal, filagóriával valamint hintaággyal. Ha netán kedve támad valakinek grillezni, erre a célra készült a kinti grillező és a mellette levő 24 férőhelyes fedett terasz.

Ezek az adottságok lehetővé teszik, hogy önök megtalálják a kényelmet, és jól érezzék magukat nálunk, akár üdülésről, hétvégi pihenésről vagy üzleti találkozóról legyen szó!

Facilities

  • Internet / WiFi
  • Parking
  • Central heating
  • Playground
  • Garden / Courtyard / Green Area
  • Grilling, outdoor cooking
  • Animals not accepted

2 Double room

Szállás

Szálláshely

Starting from33 EUR/ room / 1 night

Facilities

Policies

Website operator

SeklerTravel Marketing Ltd.
Sekler Travel Travel Agency
Email: office@szekelyszallas.hu
Phone number: +40742581925
Contact, Online support
© 2003-2021 All Rights Reserved!