2024-07-23
2024-07-24
  • Accomodations

Gróf Kálnoky Vendégházai

Miklósvár, 85 szám., Miklósvár, CV 525104, Romania Show map Phone: +40742202586

A Kálnoky Vendégházak az 1800-as évekre tekintenek vissza, sőt néhány még ennél is régebbi, mint ahogy azt néhány középkori lőrés is mutatja. Az udvarról gyönyörködhetünk a közelben fészkelő gólyákban a kerten áthaladó patak csobogása mellett. Az épületek restaurálásra kerültek, így visszanyerve régi küllemüket és sajátosságukat.

A kényelem első osztályú. Különösen nagy figyelmet fordítottunk a fürdőszobák kialakítására, egyik fürdőszobánkat szauna teszi teljessé. A berendezéshez használt antik bútorok némelyike kétszáz éves múltra tekint vissza. A fűtési rendszer szintén eredeti, fás csempekályhákra alapozva, mely nemrégiben fafűtéses központi fűtéssel bővült. Mivel ennek a távoli kis falunak nincs megfelelő infrastruktúrája, nem tudjuk (és nem is akarjuk) célul kitűzni a technikai tökéletességet.

Az utcákon, eső esetén sár lehet, illetve esetenként áramhiány léphet fel. Talán ez hozzátartozik a hely sajátosságaihoz és eredetiségéhez. A ház különleges atmoszféráját sajátos jellege adja, és a felújítás után szinte olyan élményt nyújt, mint amilyet a kastély.

Szeretettel várjuk vendégeinket Zalánpatakon is, ahol az angol trónörökös, Károly herceg birtokán tölthetnek néhány felejthetetlen napot. Kálnoky Bálint, a Herceg egyenes őse alapította Zalánpatakot a XVI. század végén, üveghutaként. A Herceg számára felújítottunk egy kis birtokot, amely egy 100 lelket számláló kis falu végén található, az erdő és vadvirág mezők szélén.

2 Double room

Facilities

Policies

Checkin

Between 16:00-21:00

Checkout

Between 08:00-12:00

Cancellation / Prepayment

Accommodation can be booked with the first night's accommodation fee, booking can be canceled at any time, the paid deposit is non-refundable

Website operator

SeklerTravel Marketing Ltd.
Sekler Travel Travel Agency
Email: office@szekelyszallas.hu
Phone number: +40742581925
Contact, Online support
© 2003-2021 All Rights Reserved!