2023-10-03
2023-10-04
  • Accomodations

Aragonit Panzió

Korond, Fő út 1469/A., Korond, HR 537060, Romania Show map

Az Korond-i Aragonit Panzió 1996-ban fogadta első vendéget, amely a környék legelőkelőbb helyének számított és ez a mai napig is így van.

Vendégeink a nap 24 órájában érkezhetnek, mert 24 órás recepcióval rendelkezünk, non-stop bar és benzinkút, valamint őrzött parkoló áll a vendégek szükségletének kielégítésére.  
A panzió új része 2008-ban készült el, akkor fogadta az első vendégeit Az épület egy teljesen egyedi panziónak számít, mert ilyet a turista nem mindenhol lát. A panzió teljes mértékben székelyes stílusban van kialakítva. Az épületben többfelé faragott kép található, agancs csillárok, valamint faragott székelykapu a panzióban. Itt 11 szoba és egy apartman várja a vendégeket. Minden szoba rendelkezik külön fürdőszobával és tv-vel valamint központi fűtéssel és meleg vízzel. Csoportok esetén bográcsolás, valamint malacsütés is fogadja a vendégeket.
A falu Székelyudvarhelytől 26 km-re északnyugatra a Korondi-medence déli szélén a Korond-patak völgyében, a Kebeled-, az Észak- és a Súgó-patakok találkozásánál fekszik a 13 A országút mellett. Nyugaton Felsősófalvával határos, a két település között folyik a Határ patak, keleten a Firtos-hegy, a Kalonda domb és fennsík határolja.

Panziónk ideális kiindulópont kocsis, buszos kirándulásokhoz, de gyalogtúrákhoz is. Akik viszont nem szeretnének utazgatni, azok helyben is számos programlehetőség közül választhatnak.

Facilities

  • Internet / WiFi
  • Parking
  • Central heating
  • Playground
  • Garden / Courtyard / Green Area
  • Grilling, outdoor cooking
  • Animals not accepted

3 Triple room

Szállás

Szálláshely

Starting from14 EUR/ person / 1 night

2 Double room

Szállás

Szálláshely

Starting from14 EUR/ person / 1 night

4 Quadruple room

Szállás

Szálláshely

Starting from14 EUR/ person / 1 night

4 Apartment for 4 persons

Szállás

Szálláshely

Starting from14 EUR/ person / 1 night

Facilities

Policies

Website operator

SeklerTravel Marketing Ltd.
Sekler Travel Travel Agency
Email: office@szekelyszallas.hu
Phone number: +40742581925
Contact, Online support
© 2003-2021 All Rights Reserved!