2020-04-08
2020-04-09
  • Accomodations

Nagy Lak II. Vendégház

N/A, Zetelaki Víztározó, HR 537360, Romania Show map

A Kulcsosházunk önálló telken épült. Alapfelszereltségéhez konyha (sütési-főzési lehetőségekkel!), hideg-, meleg vizes zuhanyzók, WC-k, ebédlő-nappali és hálószobák tartoznak. Edények, tányérok, evőeszközök, valamint takarók és ágyneműk biztosítva vannak. Lehetnek önellátóak, de igényelhetnek félpanziós ellátást is. Előkészített és felvágott fa áll a vendégeink rendelkezésére. Érkezéskor a szállás elő vannak készítve a vendégek fogadására. Eltávozás után a gondnok mindennemű takarítási munkát elvégez!

A három épület (főépület + 2 kis ház) együttesen 9 + (2) személy elszállásolására épült. Kulcsosházról lévén szó, a teljes udvart (1200 m2) és az azon lévő épületeket egyetlen csoportnak adjuk ki. (Amennyiben a főépületet kisebb csoport bérli, akkor a kis házak üresen maradnak.)

Az alsó szinten foglal helyet a nappali (LCD TV - Digi TV, WIFI Internet), az ebédlő, a felszerelt konyha (benne: mosogatógép, hűtőszekrény, mikrohullámsütő, kenyérpirító, kávéfőző) és fürdőszoba (benne: zuhanyzókád, kézmosókagyló és hajszárító) Az emeleten két szoba található (mindkét szobában LCD TV - Digi TV). Egyik szobában egy egyszemélyes és egy kétszemélyes ágy kapott helyet. A második szobában egy kétszemélyes ágy található. Mindkét szobában lehetőség van egy-egy pót- szivacságy igénylésére. A folyosón (a két szoba közt) mellékhelyiség található (benne: Vízöblítős WC és kézmosókagyló).

A főépületben összesen öt (+ két fő pótágyon) főt tudunk elszállásolni. Az épület fából épült, eredeti fazsindellyel födött, és téliesített. Főzés a konyhában palackgázzal. Fűtés fával cserép- és érckályhákban, valamint villamos árammal működő radiátorokkal történik (megjegyzés: A Nagy Lak szálláshelyek helyiségei külön-külön is fűthetőek! A megfelelő szálláshely kiválasztásakor, a kellemes meleg folyamatos biztosításának a lehetősége, nagyon fontos kritériummá válik!). A fürdőszobákban lévő zuhanyzókhoz villanybojler szolgáltatja a meleg vizet. A főépülethez összesen egy különálló WC, és egy fürdőszoba tartozik. A hálózati víz emberi fogyasztásra alkalmas! A világítás vezetékes áramról (220 volt) történik. Edények, tányérok, evőeszközök, valamint takarók és ágyneműk biztosítva vannak. A nappaliban LCD TV (DIGI TV) és CD lejátszó, a szobákban LCD TV (Digi TV) találhatóak. Ittlétük alatt értékeiket a nappaliban található mini széfben őrizhetik meg.

  • Internet / WiFi
  • Parking
  • Central heating
  • Sauna, fitness
  • Jacuzzi, tubs
  • Playground
  • Garden / Courtyard / Green Area
  • Grilling, outdoor cooking
  • Pet allowed

7 House with key

Szállás

Szálláshely

Starting from85 EUR/ challet / 1 night

Facilities

Policies

Website owner

SeklerTravel Marketing Ltd.
Sekler Travel Travel Agency
Email: office@szekelyszallas.hu
Phone number: +40742581925
Contact, Online support
© 2003-2019. All Rights Reserved!